Щитовидната жлеза
 

Всичко, което трябва да знаем за

Гъбичните заболявания

Категория: Книги за здравословно хранене - Книги за лечение на болести
План за облекчаване на мигрената
 

План за облекчаване на мигрената

Код: 42321_VDH_503
Автор: Стефани Уивър
Издателство: Вдъхновения
ISВN: 9786197342321
Година: 2019
Страници: 392
Цена: 20 лв.

Описание

Ако страдате от мигрена, световъртеж (вертиго) или мениерова болест, знаете колко тежки може да бъдат дните с главоболие и колко трудно може да се окаже да изпълнявате дори елементарните ежедневни дейности. Предписваните от лекарите медикаменти често лекуват само симптомите, но не и причината за заболяването, като ви оставят изтощени, объркани и отчаяни. Искате ли да научите как да намалите силата на болката или дори напълно да предотвратите пристъпите на главоболие? Ако е така, тази книга е за вас.
В „План за облекчаване на мигрената“ сертифицираният здравен и уелнес коуч Стефани Уивър очертава нов подход към начина на живот, с който стъпка по стъпка да намалите честотата и силата на мигренозните пристъпи.
Като използва най-новите проучвания, собствения си опит със заболяването и задълбочено изпробване на всеки етап, Стефани Уивър проектира един достъпен план, за да помогне на хората, живеещи с мигрена, главоболие, вертиго или мениерова болест. В продължение на осем седмици планът постепенно ви превежда през стъпките за постигане на по-здравословен начин на живот, основавайки се на ключови аспекти, като редовен сън, диета без предизвикващи мигрена храни, щадящи физически упражнения и техники за релаксация. За да ви осигури необходимите инструменти за постигане на успех, книгата включва и разнообразни ресурси, сред които списъци за пазаруване, планове за хранене, таблици за проследяване на симптомите и изпробвани рецепти за закуски, обеди, вечери и междинни закуски.
„План за облекчаване на мигрената“ насърчава читателите да се хранят в рамките на очертаните насоки, като същевременно им помага да следват личните си предпочитания за хранителен режим – веган, палео, без глутен, яйца или млечни продукти и т.н. От книгата ще научите също как да се справяте с предизвикателствата пред диетата по здравословни причини, като партита, семейни събирания, работа и пътувания. Задължително попълнение към домашната библиотека на всеки, който се бори с главоболие, тази книга ще ви вдъхнови да преосмислите цялото си отношение към здравето и благополучието.
 

-----

 

форма за поръчка
Заглавие*:

Брой:

Кода на книгата*:

Име*:

Email*:

Телефон*:

Град*:

ПК*:

Изберете начин на получаване:


Ако желаете да Ви се издаде фактура, мола попълнете:
Фирма:

Адрес на седалище:

ЕИК:

МОЛ:

 
 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

Получаването на пратките от офисите на куриерските фирми ЕКОНТ и SPEEDY e

ПО-ЕВТИНО

И

ПО-БЪРЗО